dinsdag 22 april 2014

Pasen!

Oh, zucht, ons Paasweekend was supergezellig!
Genoten van het zoontje, het ventje en de rest van de familie
en natuurlijk ook van lekker veel chocolade in de buurt ;-p

Het was nog wel even spannend...

1) Ik wilde echt wel een overall maken voor de kleine paasei-raper. Dat projectje zat al een tijdje in mijn hoofd, er werd winterwarme joggingstof voor gekocht, maar nu werd er toch wel akelig warm weer voorspeld voor Pasen :-( Ach ja, 's morgens vroeg is het nog frisjes en de overall werd een beetje op de groei gemaakt zodat hij er hopelijk tegen de herfst nog in past.

2) Nooit gedacht dat het mogelijk was, maar het bleek nog een serieuze opdracht om aan dat chocoladen spul te geraken, vijf adresjes aangedaan om voldoende voorraad te vinden. Volgend jaar toch vroeger aan beginnen...

3) De avond voor Pasen kreeg ik het per slot van rekening in mijn hoofd dat er ook een leuk mandje nodig was voor het paaseieren rapen. Steviger dan de papieren versie uit de kribbe en origineler dan een plastieken emmerke. En dan maar wachten op het ventje die een hoop stofjes uit de niet verhuisde hoop zou meebrengen van het thuisfront, maar besloot een omwegske te maken en later thuis kwam dan voorzien. Dat werd dus nachtwerk, maar met resultaat!

Patroon: Knippie 6/2012
Stof: Stoffenverkoop KapellenHet was schattig om zien: De eerste eitjes werden aarzelend bekeken en voorzichtig opgeraapt, maar al gauw werd het mandje volgeladen en trippelde hij de hele tuin rond om te zoeken.
En dan maar smikkelen...


Tutorial: http://blog.bernina.com/nl/2012/04/paasmandje/
Stof: handdoek Zeeman + jeansbroek3 opmerkingen:

  1. zo schattig! het mandje, de overal, en de zoon ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supermooi gedaan! Echt mooi! En dan bedoel ik zowel het mandje als de overal, als het zoontje :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superschattig ! Knap gedaan en wat een leuk mandje !

    BeantwoordenVerwijderen