maandag 19 mei 2014

Spoedoperatie bikini

Voor 'vrijgezel' Johanna, zouden we een ontspannen avondje plannen in de sauna. Want ja, we geven het toe, we zijn geen 20 meer. Wilde feestjes en kinky opdrachten zijn dan ook niet meer onze top prioriteit als het op vrijgezellenfeestjes aankomt. En tussen veeleisende jobs, wedding planning, kindjes grootbrengen, huizen verbouwen en nog meer van dat fraais... is een rustig avondje onder vriendinnen altijd welkom.

Nu ging het zo, dat het geplande avondje dichter en dichter kwam. En ik twee dagen ervoor tot de vaststelling kwam dat er geen bikini meer te bespeuren was in mijn kleerkast. Ah ja, herinnerde ik mij weer: van die mooie was de rek helemaal naar de vaantjes, de andere paste mij niet meer en nummer drie was hopeloos verouderd. Die waren dus allemaal in de vuilbak beland tijdens de verhuis... oeps.

Maar niet getreurd. Woensdag, had ik tijdens de naailes een glimp opgevangen van de nieuwe Knipmode. In die glimp was mijn oog onder andere op een bikini gevallen. En van het laatst bezochte stoffenspektakel kwam er een couponneke badpakkenstof mee naar huis. Dus heb ik er mij maar aan gewaagd. En blink, blink, zo glimde ik van trots met de complimentjes van mijn vriendinnen over mijn nieuwe bikini, nog voor ik had verteld dat het een zelfgemaakt exemplaar was.

Hierbij één foto. Het is bij één gebleven want met zo weinig stof heb je ten eerste niet echt veel details om te fotograferen en heb ik ten tweede niet zoveel goesting om ermee model te staan op het www. In elk geval: zo'n bikini maken is echt een aanrader, zeker met de huidige temperaturen. Do try this at home!

Patroon: Knipmode juni 2014 nr.42
Stof: Stoffenspektakel Leuven4 opmerkingen:

  1. Mooi mooi! Helaas zie ik dat model voor mezelf niet zitten, maar op mijn planning staat wel nog een badpak

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wij zullen dus dezelfde bikini hebben schoonzusje ;-) met een paar maten verschil in mijn nadeel vrees ik. Hij is supergoed gelukt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Knap! Lijkt zo uit de winkel te komen :-)

    BeantwoordenVerwijderen