maandag 4 mei 2015

Jassenparade (II)

Dan was er nog jas nummer drie...

Voor zoonlief, die eind februari voor het eerst naar school mocht. Het werd een stoere bikerjas en netjes volledig gevoerd ;-) Het valt precies niet echt op, op de foto, maar onthoud dat je een ellebooglap niet in het midden van een mouw hoort vast te stikken. Hoe logisch dat op het eerste zicht ook lijkt.

Bij het inspecteren van de potentiële schooloutfits in zijn kleerkast, 
kwam ik verder tot het besef dat het ventje broeken nodig had. Ik schuimde veeeeeeeeeel winkels af, maar maatje 98 in jongensbroeken blijkt overal direct uitverkocht :-( Is dat nu omdat die mannekes hun broeken te snel verslijten? Of waren er nu net schandalig veel 2-3-jarigen die in januari een broek nodig hadden? Ik zou het niet weten. Maar ik maakte dan maar zelf nog een extra broek... uit een oude broek van mijzelf die ik nog spaarde omdat ik ze niet kon wegdoen. De schaar erin :-) volgens het recept van Minimi, een zeer charmant boek dat ik mijzelf cadeau deed.Deze keer ook een foto met model ;-)
Die houdt niet van een rits die half openstaat, zodat de jas openflapt zoals dat eigenlijk hoort. En die gaat niet buiten zonder petje en bottekes. Die bottekes doet hij liefst zelf aan, waarbij er ook geen aandacht gaat naar het wegmoffelen van de broekspijpen, zoals u ziet.Jas: patroon: Knippie 4/2014; stof: The Fabric Sales (Rotselaar); voering en rits: stoffenspektakel
Broek: patroon: Retrobroek - Minimi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten